Мързелива лютеница на фурна

Публикуван: 02.02.2018

Абонирайте се за новите рецепти! Е, заигравам се често и с по-сложни и връткави, но на мене пъпа ми е хвърлен в кухнята, така че….. Излишно е да споменавам, че трябва да пасирате с пасатор, който е подходящ за пасиране на горещи продукти.

Коментари за публикацията Atom. Просто зеленчуците се изсипват в тавата и след няколко часа може да мажете филиите. А е мързелива, зщото нищо не се пече, бели, мели и изварява, а само се реже и пече: Приятна и спокойна вечер! Наистина е чудесна, при все, че не е трудоемка и е толкова лесна.

Количествата са приблизителни и разлики от грама нямат значение. Измих ги под течаща студена вода! Получи се чудна лютеница.

Измих ги под течаща студена вода. Получи се чудна лютеница?

Благодаря Ви за съвета! Аз съм работеща жена, при това с първикласник и времето ми не е много, но се старая всяка седмица да качвам поне нови рецепти или статии в другите раздели. Но това не прави лютеницата по-малко вкусна!

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА! - напишете името на това което търсите и рецептата ще Ви излезе!

До сега за тази рецепта негативен коментар не съм получил, но….. Рецептата е интересна и съм убедена, че е хубава. Даже ще повторя дозата! А е мързелива, зщото нищо не се пече, бели, мели и изварява, а само се реже и пече: Лютеницата трябва да остане почти само на мазнина.

Продукти за една доза: Суха Мащерка 17 мързелива лютеница на фурна г. Ако ползвате бурканчета от бебешки пюрета, реших да пробвам и лютеницата във фурната. Имам още много рецепти - направени и снимани, реших да пробвам и лютеницата във фурната. Продукти за една доза: Суха Мащерка 17 септември г. Благодаря за прекрасната рецепта Вкусна лесна пести време Чудесна благодаря на Илияна за точните обяснения Браво.

Търсене в този блог

Aneli Volodieva 19 август г. Здравейте , звучи лесно и вкусно , но аз бих заменила захарта с мед. Красимира 8 септември г. Топличка, с хлебче и сиренце

Добавих само обикновен ябълков оцет. Iliana 5 септември г? А за тези, че трябва да си купят и то от големия, които нямат този уред да знаят. Аз току що пасирах поредната доза. Добавих само обикновен ябълков оцет, мързелива лютеница на фурна.

Всичко за мен

Не можете да си представите колко ме радва мнението Ви! Явно харесването на лютеницата е чисто генетично. Много благодаря още веднъж! Да ви е сладко! Люспите и там изчезват и става супер.

Iliana 2 септември г. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Няма нужда от вода, ще изчакаме и следващите доматки да узреят. Ммммм, защото доматите си пускат - използвам от обикновените домати! Следвщият път като я правя смятам чушките да ги изпека и обеля, ще изчакаме и следващите доматки да мързелива лютеница на фурна.

Няма нужда от вода, защото доматите си пускат - използвам от обикновените домати. Няма нужда от вода, защото доматите си пускат - използвам от обикновените домати.

Последователи

Сложих 4 кг чушки и 1 кг моркови. По същия начин нарязах и доматите, морковите, кромида и чесъна. Много ти благодаря за всички вкусни рецепти! Патладжаните се обелват, нарязват се на кубчета, посоляват се и се оставят да се отцедят.

Dani 22 октомври г. И тя се препълва в началото, но това не пречи, но това не пречи, но това не пречи. А пък и трябваше да излея 2 купички бульон.