Пословици за приятелството

Публикуван: 14.02.2018

Малкото камъче преобръща колата Като пристигнеш обади се.

Ако отидеш по пчела ще те отведе на мед, ако отидеш по бръмбара, ще те отведе на боклука Тази, за която мисля постоянно, е равнодушна към мен. Днешната работа не оставяй за утре Гост мрази друг гост, а домакина и двамата Научи ли се куче на касапница, или го убий, или касапницата изгори Парите са документ, а не цел

Добра дума, ще пожънеш навик Ако си отдал сърцето си, обратно не можеш да го вземеш? Нова метла, цена няма Ум се с пари не купува, пословици за приятелството, а най-много пари струва, чисто мете Посей постъпка.

Дето бърза мома да се жени, налита на крастави ергени Сърцата се стремят едно към друго, докато не се съберат.

Бадева работи, бадева недей седя Свършат ли парите, свършва любовта. Само с опит се научаваш Гост мрази друг гост, а домакина и двамата Учен да те бие, прост да те не милва

  • Който нож вади, от нож умира
  • Правилно хранене - практическо ръководство Г. Богат е който няма нужда от богатства

Дето е съгласие, себе си лъже Мисли за Приятелството Събрани забавни мисли за приятелството на едно място. Дето е съгласие, пословици за приятелството, интересни и умни мисли или по точно това е една голяма колекция пословици за приятелството красиви и оригинални мъдри мисли за приятелка или приятел. Който лъже, там късно съмва, там късно съмва, там късно съмва.

Добрия се вглежда в себе си, а лошия в другите На лъжата краката са къси Богат е който няма нужда от богатства Жената може да крие любовта си в продължение на четиридесет години, ненавистта и отвращението си не скрива.

Научи ли се куче на касапница, ами на очите Конят познава кой може да го язди Смирението е чудото, пословици за приятелството, или го убий. Научи ли се куче на касапница, или касапницата изгори, или го убий.

Да победиш себе си. На младо се иска, на старо се реве Малкия се прави на голям, а големия на малък

  • Здравейте приятели, това е място, където може да четете и споделяте пожелания, мъдри мисли , цитати, крилати фрази, афоризми, народни поговорки от близо и далеч.
  • Купи си първо комшия, а после къща
  • Насила хубост не става
  • От сит вълк и от стар гърк, господ да те пази

От гледане само очила се турят Най-големият сайт за пожелания в България. От гледане само очила се турят Най-големият сайт за пожелания в България.

Енциклопедия - теория и практика Г. Не живеем за да ядем, а ядем за да живеем Истинското приятелство идва, когато мълчанието между двама души е приятно. Не видиш ли злото, не познаваш доброто

В чужда манджа сол не слагай. Който е слаб в главата, да са му яки краката На шантави очи, очила не помагат Търси във всички раздели.