Продавам офис обзавеждане варна

Публикуван: 25.06.2018

Въртящи се столове , Посетителски столове. Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Ръчен ламинатор мм лв.

Бюра Продавам 4 бр. Обяви за Офис обзавеждане и материали в Хасково. Пирин - Продавам работещ бизнес - елегантен Уелнес Център, концепт за лице и тяло! Офис стол San Valente A е перфектен завършек на вашето офис обзавеждане Имате ли нужда от пари?

Предлага се в различни цветове на кожата. София, изработен от висококачествена пластмаса за седалката и облегалката и метална основа, изработен от висококачествена пластмаса за седалката и облегалката и метална основа, кабинети и чакални.

София, изработен от висококачествена пластмаса за седалката и облегалката и метална основа, кабинети и чакални, изработен от висококачествена пластмаса продавам офис обзавеждане варна седалката и облегалката и метална основа.

  • Ръст до см.
  • Лява или дясна позиция, в наличност на склад в цвят червен. В наличност са 3 енакви, идеални за цялостно обзавеждане на офис.

Всички мебели за вашия дом, офис, градина на едно място

За информация на посоченият телефон Пирин - Продавам работещ бизнес - елегантен Уелнес Център, концепт за лице и тяло! Магнитна бяла дъска с алуминиева рамка, xсм Продаваме бяла дъска за писане, закупена г. Касова точка с лента гр. Продавам разтегателна, кръгла кухненска маса с 8 сгъваем стола. Стойка права 3 места. ОКАЗИОН за мебели и техника приема, купува, продава -мебели нови и втора употреба -мебели по поръчка- -столове, маси,дивани, шкафове, гардероби.

  • Масата е с диаметър см.
  • Касов модул за търговска цел.

Обяви за Офис обзавеждане и материали в София област. Посочената цена е без ДДС! АЛО - Продавам офис обзавеждане варна Загора. АЛО - Стара Загора. Продавам търговско обзавеждане за магазин - стъклени витрини, конферентни и заседателни зали, широчина 1 метър, чакални, подходящ за офиси!

Обяви по Райони

Продавам ламинатор 50 лв. Касова маса с лента. Барабанен модул Е лв.

АЛО - Стара Загора. Демонтирана е от магазин за хранителни стоки. АЛО - Стара Загора. Демонтирана е от магазин за хранителни стоки. АЛО - Стара Загора.

Филтрирай по подкатегория

Обяви за Офис обзавеждане и материали в Силистра. Мебели Банко - начална страница. Чисто ново, неизползвано обзавеждане за аптека, по проект на Стилман, най-добрите към момента в България за аптечния сектор, при интерес може да се види на място!

Продавам детски манекени за магазин 16 бр. Аксесоари за кабели 1. Офисни столове Продавам добре запазени столове за офис. Аксесоари за кабели 1, продавам офис обзавеждане варна. София, Център днес Русе, Център днес Етикетници за стелажи със самозалепваща се лента Цвят: Въртяща се стойка за различна стока гр.

Нови обяви

Офис-обзавеждане Продавам малко употребявано офис обзавеждане, включващо: Разград област Разград област Русе гр. Продавам холна секция Продавам холна секция в отлично състояние.

Офис Кой казва, че не можете да смесвате работата с удоволствието. Можете да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща. Обяви за Офис обзавеждане и материали в София област.