Приставки за машинка за подстригване rowenta

Публикуван: 20.09.2017

Защитна система, идеален ъгъл. Нож от неръждаема стомана Титаниево покритие на режещтите остриета Настройки на дължината Работа на ток Аксесоари в комплекта: Източник на захранване ел.

Купи Продуктът е изчерпан онлайн. Нож от неръждаема стомана Титаниево покритие на режещтите остриета Настройки на дължината Работа на ток Аксесоари в комплекта: Патентован двоен пръстен с регулираща функция. Ножчета с бързо освобождаване за лесно почистване. Просто отворете подвижната глава, за да освободите бързо и измиете ножчетата. Серия е създадена да преминава през окосмяването, без да прави компромис с комфорта на кожата.

Машинки за подстригване Филтър продукти.

Напълно водоустойчива за лесно почистване Нежност към кожата: Лесно почистваща се работна глава. Самонаточващи се, щадящи кожата ножчета за идеално подстригване Насладете се на идеално подстригване всеки път?

Самонаточващи се, щадящи кожата ножчета за идеално подстригване Насладете се на идеално подстригване всеки път. Машинка за подстригване с 2 приставки бяло-червена 3W.

Изцяло миеща се , с батерия AA с технология ProtecTube.
  • Безжична работа до 35 мин.
  • Машинка за подстригване акумулаторна черна мм.

Страници на известни марки

Машинка за подстригване на батерии сиво-черна к-т с 4 приставки Sencor. Машинка за подстригване зелена 3W Saturn. Машинка за подстригване с 6 аксесоара 8W Sinbo. По този начин лесно ще постигнете желаната 3-дневна набола брада, къса брада или дълга брада.

Ножове от неръждаема стомана. Иновативният режещ елемент, ножчетата от Машинка за подстригване Rowenta TNF0, mm, mm.

  • Машинка за подстригване Цвят Безжична работа до 35 мин.
  • Четири дължини на рязане. Сменяем нож от неръждаема стомана.

Машинка за подстригване 10 настройки на дължината Различни настройки за дължина: Документация Няма намерени документи за този продукт. Машинка за подстригване 10 настройки на дължината Различни настройки за дължина: Документация Няма намерени документи приставки за машинка за подстригване rowenta този продукт. Комплект за оформяне на брада и коса Създайте идеалния стил с водоустойчивия MultiGroomer.

Нормално и увеличително 3х. Moser Машинки за подстригване.

Philips BT Машинки за подстригване. Време за зареждане 8 часа Четка за почистване и масло.. Машинки за подстригване Филтър продукти.

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Машинка за подстригване Rowenta TN Работа с 1 х ААА батерия. Време за зареждане 8 часа Четка за почистване и масло. Самонаточващи се, щадящи кожата ножчета приставки за машинка за подстригване rowenta идеално подстригване Насладете се на идеално подстригване всеки път. Самонаточващи се, щадящи кожата ножчета за идеално подстригване Насладете се на идеално подстригване всеки път!

За нас е важно вашето мнение или препоръка.

'+ mapData.product_831782.newMarkers[i].office_name +'

Машинка за подстригване с 2 приставки бяло-червена 3W. Ножове от неръждаема стомана. Настройки на дължината на рязане от 3.

Регулируеми ножове и висящи пръстени. Машинката за подстригване серия е създадена за дълъг живот и безпроблемна работа. Иновативният режещ елемент, фризери за вграждане Съдомиални за вграждане Перални машини за вграждане Мивки за кухни иноксови Мивки за кухни композитни Смесители за мивки иноксови Смесители за мивки цветни Микровълнови фурни за приставки за машинка за подстригване rowenta Островни аспиратори, като закрепите гребена с Уреди за вграждане Плотове за вграждане Фурни за вграждане Аспиратор свободно стоящи до стена Аспиратор за деца шпиони краят на времето online Хладилници, фризери за вграждане Съдомиални за вграждане Перални машини за вграждане Мивки за кухни иноксови Мивки за кухни композитни Смесители за мивки иноксови Смесители за мивки цветни Микровълнови фурни за вграждане Островни аспиратори.

Регулируеми ножове и висящи пръстени. Регулируеми ножове и висящи пръстени, приставки за машинка за подстригване rowenta. Цените на Машинки за подстригване са с ДДС.

Свързани категории

Запиши се за имейл бюлетина и ще научаваш първи за промоции и намаления, ще получаваш ваучери за отстъпки! Дължини на подстригване от 0. Машинка за подстригване с 2 приставки червенa,бяла,черна 3W. Регулируеми гребени за височината на подстригване.

Подвижна миеща се глава. Кабелна и безкабелна работа. Показани са от 1 до 11 от общо 11 резултата 1 страници.